Duelo de Monstruos en Liga Concacaf
1 diciembre, 2020
Reprograman Cuervos Vs. Acereros por positivos
1 diciembre, 2020
Duelo de Monstruos en Liga Concacaf
1 diciembre, 2020
Reprograman Cuervos Vs. Acereros por positivos
1 diciembre, 2020

Colombia's football team coach, Portuguese Carlos Queiroz waves to supporters before a training session on November 12, 2020 in Barranquilla, Colombia, on the eve of a 2022 FIFA World Cup South American qualifier football match against Uruguay, amid the COVID-19 coronavirus pandemic. (Photo by Raul ARBOLEDA / AFP)

Comparte este contenido!

El entrenador portugués Carlos Queiroz aseguró que su «aventura con Colombia está llegando a su fin» en una entrevista con el diario iraní Farhikhtegan Daily, que fue divulgada por medios locales este lunes.

 

 

 

El técnico de 67 años está en la cuerda floja luego de que su equipo fuera goleado 6-1 por Ecuador en Quito y 0-3 por Uruguay en Barranquilla este mes en la última doble jornada del año de las eliminatorias suramericanas al Mundial de Catar 2022. El portugués, que habló con la prensa por primera vez desde el partido con Ecuador, no dijo nada más sobre su futuro en esa entrevista en la que también se refirió a la muerte del astro argentino Diego Maradona.

Queiroz, exseleccionador de Irán y Portugal, llegó a Colombia en febrero del año pasado y desde entonces ha dirigido 18 partidos, de los cuales ha ganado nueve, empatado cinco y perdido cuatro. Bajo su mando, la selección cafetera llegó a los cuartos de final de la Copa América de 2019, en los que fue eliminada por penaltis por Chile, y actualmente ocupa el séptimo puesto de las eliminatorias con cuatro puntos, a ocho del líder Brasil. Los próximos partidos de Colombia están programados para marzo próximo ante Brasil en Barranquilla y frente a Paraguay en Asunción por la quinta y sexta jornada de las eliminatorias a Catar 2022, respectivamente.

 

 

http://farhikhtegandaily.com/news/48558

http://fdn.ir/48558

 

قطع گوشی روی مارادونا؟ مزخرف است/ ماجراجویی من در کلمبیا رو به اتمام است

 

در فدراسیون همه می‌دانند شخصا با دیه‌گو جلسه داشتم

کی‌روش درخصوص اینکه آیا تلفن را روی مارادونا قطع کرده یا برای مذاکره با او راهی امارات شده، به خبرنگار «فرهیختگان» گفت: «این حرف‌ها دیگر چیست! یعنی چه تلفن را قطع کردم؟ این خبرسازی‌ها دروغی بیش نیست و این صحبت‌ها و شایعات کاملا مزخرف است.»

به گزارش «فرهیختگان»، بعد از درگذشت دیه‌گو آرماندو مارادونا اسطوره آرژانتینی فوتبال جهان و واکنش‌ها نسبت‌به این اتفاق مهم یک‌بار دیگر پای کارلوس کی‌روش سرمربی سابق تیم‌ملی فوتبال ایران به رسانه‌های وطنی باز شده و برخی رسانه‌ها درخصوص روابط گذشته بین مارادونا و کی‌روش اخبار عجیب‌وغریبی را منتشر کردند مبنی‌بر اینکه زمانی که محمدرضا خلعتبری، مهاجم ریزنقش این روزهای سپاهان در الوصل امارات شاگرد مارادونا بود و از آنجاکه در آن روزها خلعتبری یک پای ثابت اردوهای تیم‌ملی نیز به‌شمار می‌رفت، در زمان برگزاری یکی از اردوهای تیم‌ملی به‌منظور شرکت در رقابت‌های مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۱۴ برزیل اتفاقی رخ می‌دهد که باعث می‌شود کارلوس کی‌روش با عصبانیت‌های معروف و همیشگی که از وی سراغ داریم، گوشی را روی مارادونا قطع کند.

در این خبر ادعا شده که مارادونا در تماس با کی‌روش ضمن معرفی خود از او در خواست می‌کند تا خلعتبری را برای بازی با المحرق بحرین در جام خلیج‌فارس در اختیار الوصل قرار دهد، اما کی‌روش که به نظم و انضباط در اردوهای تیم‌ملی اهمیت خاصی داده و همواره دیسیپلین را رعایت می‌کرد و اعتقاد داشت تیم‌ملی نباید فدای باشگاه شود، در جواب مارادونا او را تهدید کرده که اگر خلعتبری به‌موقع به اردوی تیم‌ملی اضافه نشود، اسم او را از فهرست بازیکنان خط خواهد زد و سپس گوشی را قطع می‌کند.

این در حالی است که خلعتبری روایت دیگری مطرح کرده و در این خصوص گفته است: «ما با تیم الوصل به فینال جام خلیج‌فارس راه یافته بودیم. بازی رفت را در بحرین ۳ بر یک بردیم. آقای کی‌روش برای بازی رسمی ایران و قطر مرا می‌خواست و چون آقای مارادونا اجازه نداده بود، سرمربی وقت تیم‌ملی حضوری به امارات آمد و مارادونا را متقاعد کرد اجازه بدهد من برای بازی مهم تیم‌ملی در اختیار تیم کشورم باشم. البته به‌صورت قانونی حق با تیم‌ملی بود، ولی بزرگی آقای مارادونا سبب شده بود سرمربی وقت تیم‌ملی نخواهد موجبات ناراحتی او فراهم شود و به‌نوعی احترام مرد بزرگ دنیای فوتبال جهان را حفظ کرد.»

همین دو روایت متضاد باعث شد بعد از مدت‌ها به‌سراغ کارلوس کی‌روش، سرمربی سابق تیم‌ملی رفته و صحت و سقم ماجرا از وی جویا شویم‌.

کی‌روش درخصوص اینکه آیا تلفن را روی مارادونا قطع کرده یا برای مذاکره با او راهی امارات شده، به خبرنگار «فرهیختگان» گفت: «این حرف‌ها دیگر چیست! یعنی چه تلفن را قطع کردم؟ این خبرسازی‌ها دروغی بیش نیست و این صحبت‌ها و شایعات کاملا مزخرف است.»

وی ادامه داد: «همه در فدراسیون می‌دانند که من شخصا با دیه‌گو در باشگاه الوصل امارات دیدار کردم و جلساتی را درباره خلعتبری با یکدیگر برگزار کردیم و به توافق رسیدیم.»

از سوی دیگر بعد از شکست ۶ بر صفر کلمبیا در رقابت‌های مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر در مقابل اکوادور این شایعه در رسانه‌های جهان به‌راه افتاد که کارلوس کی‌روش در تیم‌ملی فوتبال این کشور به پایان راه رسیده و خداحافظی‌اش از کلمبیا خیلی زود محقق خواهد شد. خبرنگار «فرهیختگان» در این خصوص نیز از کی‌روش سوال کرد و او پاسخ داد: «بله، ماجراجویی من در کلمبیا رو به پایان است.»

در ادامه این گفت‌وگو کی‌روش در پاسخ به درخواست علی کفاشیان که در گفت‌وگوی دیگری با «فرهیختگان» اعلام کرده بود از سرمربی سابق تیم‌ملی می‌خواهم تا به کارش پایان داده و به خانه برگردد و از ثمره عمرش استفاده کند و همچنین خودش به پرتغال می‌رود و از کی‌روش هم می‌خواهد تا به ایران بیاید تا با یکدیگر بگردند و رفت‌وآمد خانوادگی داشته باشند، گفت: «من هم منتظر دوستان هستم.»

 * نویسنده: محمدرضا حاجی‌عبدالرزاق، روزنامه‌نگار

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *